anderssonsjosefin.blogg.se

sista juni

Igår tvinga elvira och erica med mig till lillängen och borde absolut inte vara så sliten som jag är idag. Men hade roligt och var glad över att få träffa dom där flickorna igen!
Är hemma i jomala igen men åker tillbaka till föglö imorgon igen.Ska högst antagligen in till stan imorgon och köpa lite grejer innan träningen imorgon. Så om det är nån som är inne i stan och vill hålla mig sällskap en liten stund imorgon så hör av er vettja!
<3 | via Facebook
förlåt för min humor men höll på att dö!

58:25

Igår vaknade jag 7 och kunde absolut inte somna om. Imorse vaknade jag halv 6 av att hela huset och sängen skakade pga åska. Trodde seriöst att jag skulle dö där ett tag.
Igår på kvällen var jag och elvira till min moster och kusiner och spelade lite fotboll med tre gulliga ungar.
Idag var jag hem till Jomala och hoppades på att jag skulle ha fått disney chanel. Men började typ gråta när jag inte hade det. Har fått 60 nya kanaler och man kan bara kolla på 10. Alltså ta mitt liv vad jag blir ledsen! Åkte tillbaka till föglö efter nån timme och var och spela lite volleyboll på kvällen. Imorgon ska jag till moster igen och leka med barnen igen.
Och måste bara säga att i början så var jag lite besviken över att jag inte kom in på vård eller lusse. Fast jag visste att jag inte hade nån chans att komma in på lusse. Men nu när jag har smällt allt och börja tänka vad jag vill så känns det riktigt jävla bra att jag ska börja hotell- och restaurang!
lipstick

!

hej!

This is us

If you want a friend, get a dog | via Tumblr(11) harry styles | Tumblr(4) one direction | Tumblrone direction | Tumblr
Åh, kan inte vänta tills this is us kommer! :D

24 juni

är på föglö där av den dåliga uppdateringen. men hoppas alla hade en bra midsommar. Slutade med att jag blev barnvakt hela dagen men alla barnen  var så gulliga att det inte gjorde nånting!
Men kommer högst antagligen vara här i den här veckan. åker kanske hem nångång nästa vecka men kommer tillbaka nån gång. Så om det är nån som vill träffa mig så får ni komma hit eller så får ni vänta tills jag kommer hem igen! :D
saknar London! :(
 

I'm over today, I'm over you, I'm over yesterday

Måste bara säga att jag inte klarar av att gå in på harrods eller selfridges eftersom jag börjar gråta över alla märkes kläder och väskor som jag inte har råd med. Och jag skojjar inte att jag började gråta! Alla kolla lite konstigt på mig i affären.
 

jag äter en banan

 

what to do?

Hatar att välja mellan flera saker. Kan aldrig bestämma mig!
ebbarosler -

when the sun goes down and we fill the streets

Kom hem från London igår. Verkligen älskar den staden. Känner att min dröm om att flytta dit är ännu större nu! Trodde att allting skulle vara dyrt där, men det var det faktiskt inte. Kan ju hända för att jag hitta massa kläder på primark som en tröja kosta 5 £ så.
Men flyget var 1 timme försenat och sen så skulle man stå i nån jävla passkontroll ut från arlanda i nästan 1 timme så höll på att missa färjan. Körde till kapellskär från arlanda på 45 minuter som tar vanligtvis lite mer än 1 timme.
När jag kom hem så öppna jag mitt brev från ålands gymnasium. Blir hotell och restaurang i höst om inte 13 personer får för sig att hoppa av lusse. Som jag inte tror kommer hända.
orkar inte hålla på och redigera massa bilder så ni får en oredigerad fin bild.
 
 

Jun. 15, 2013

skit i one direction, jag såg drottningen igår. okej det ända jag tänkte på var att hon har skakat hand med dom.
men älskar london. har gjort slut på alla mina pengar, gått runt i halv london känns det som, ätit god mat, varit på massa olika pubar, träffat trevliga människor. och har nog aldrig sett så här mycket range rovrar! och jag vet inte riktigt vad range rover blir i plural.




byebye

Om 24 timmar sitter jag i en bil på väg till arlanda för att sen ta flyget till London. Jag vet inte hur länge jag har tjatat på mamma för att jag vill åka till London. Fast har lite halft panik eftersom jag inte har packat eller har någon aning om vad jag ska ha med.

11th June

idag är det en bra dag! Är glad, fint väder, åker till London i övermorgon, ska ut och äta snart. Ha det bra alla människor.
 

9 juni

I fredags gick jag ut grundskolan och firade på stan med trevliga människor.
Imorgon ska jag på intevju till vård och sen ska jag på beach volley läger. Och på torsdag åker jag till London. har sparat sen februari så ska shoppa upp alla pengar där!
Har blivit helt förälskad i awkward och har sett 3 säsonger på nån dag. Måste hitta en ny serie att kolla på nu. Älskar High school serier!
Large

Att börja skolan betyder ofta att flyttas från en mikrovärld till en annan för att så småningom en dag kastas ut på ett stort hemskt klot.

Imorgon går jag ut grundskolan. Samtidigt som det känns bra så känns det förjävligt. Jag vet inte om jag kommer ha en skola att gå till i höst. Jag vet inte om jag kommer fortsätta ha kontakt med dom som inte kommer gå i samma skola som mig eller gå i en skola och jag kommer sitta hemma och hoppas på ett jobb mitt i allt. Men hoppas jag fortsätter hålla kontakten med alla underbara människor som jag känner.
Imorgon när jag står där uppe och har fått mitt betyg kommer jag tänka på första dagen i KHS. Hur jag gick runt där och högst antagligen såg ut som en tönt som inte visste vart jag skulle gå. Och imorgon går jag för sista gången i mitt liv ut genom den där dörren och kommer inte kolla tillbaka.
tror att gud gillar mig idag. Presic när jag sitter här och tänker att jag inte har nån chans att komma in på vård så ringer dom och säger att jag får komma på inträdesprov på måndag! Jag har så mycket större chans att komma in nu. Det är en sån lättnad för mig. Direkt när jag hade lagt på så började jag gråta av lycka och måste ringa mamma.
Large

It's my mouth I can say what I want to.

Är det nån gullig själ som vill köpa en chanel eller louis vouiton väska till mig?

sweet 16

2 år kvar tills jag blir myndig, det ni! det är inte många som blir 18 om 2 år precis idag.
Nej men jag har varit på riktigt bra humör hela dagen. Och har inte gjort nånting i skolan. ätit glass och kladdkaka är det jag har gjort.
Large

3 juni

Ska snart ta bussen in till stan för att spela beach volley i regnet. Ikväll kommer förhoppningsvis min bror hem och på torsdag ska jag klippa mig.
Large

it's okey you'll be fine

Hade solfrossa halva dagen igår så låg inne under en filt med mjukisbyxor och min thockaste tröja och frös ändå. Men har varit på födelsedags fika idag och bara chillat. Fatta att nu är det verkligen sommar.
Och imorgon ska jag fira min sista dag som 15 åring genom att baka hela dagen och bara ta det lugnt.
Large

I've missed you

Large

1 juni

sakna bloggen så mycket att jag måste skaffa en ny. Vet faktiskt inte riktigt varför jag tog bort min gamla blogg. Fick typ en uppenbarelse att nu ska jag ta bort den. Jag ska skriva en bok om mina upenbarellser. Josefins uppenbarelser.
Inbäddad bildlänk
jo att brände mig lite igår när jag spela beachvolley.

Välkommen till min nya blogg!

Mitt första inlägg.