anderssonsjosefin.blogg.se

14 september

helt otroligt vad trött jag är efter att ha varit på wha från 1-9.. så blir en tidig kväll för mig! Men like I said så har jag varit på wha hela dagen. vad gör man inte så att det är tillräckligt funktionärer? Hade ju planerat att plugga idag jag men så blev det icke. Men annars så händer det inte så mycket i mitt liv. skola, äta, träna, sova så ser min vardag ut nu för tiden. Fun hu? :D
well that's me | via Tumblr
typ jag! xD

I hope you found what you looking for

Samlar krafter för att ta mig upp från sängen och kllä på mig och sen cykla till Kantarellen för att köpa kyckling som jag glömde göra igår?! Hur i helvette kan jag glömma kycklingen som typ var det viktigaste?
Men ikväll ska jag på bio med mina älsklingar och sen ska vi hem till mig och laga middag och ha det bäst resten av kvällen/natten!
Spettacolo!

some die young

Var ju ett bra tag sen jag skrev här. Men har inte riktigt haft tid då plugg och massa andra grejer har kommit i vägen.
Men måste säga att jag på nått konstigt sätt älskar lusse fast vi har sjukt mycket läxor gemfört med khs. Känns som jag redan har pluggat mera än vad jag har gjort på hela grundskole tiden! Bara väntar till prov perioden då jag antagligen kommer att hata skolan! xD
Och måste ju bara säga att även fast jag inte kände Hugo så blev jag ledsen över det som hände i fredags! Ingen borde få gå bort så ung!
         
Best of fall ❦AUTUMN ☾☀ ✵ ☪ | via TumblrSteaming tea | via Tumblr