anderssonsjosefin.blogg.se

back to school

Har haft min första riktiga dag på lusse idag. Har inte hunnit gå vilse ännu. Känner ju ite alla i klassen men dom jag har pratat med är riktigt snälla! 
Och helt otroligt att jag vakna kvart i 7 imorse och vara sjukt pigg och vara det hela dagen! men kändes i kroppen att man inte hade ätit nått sen 11 där vid 5 tiden. tagga skola 8-14.40 imorgon då. Och köpte min första bok idag. Finska.. tog så imot att betala för den. Och känns bra att det första vi gör på finskan är att ha en diagnos. Undrar om jag fick rätt på nånting...
True

12 augusti

Första natten på länge som jag kunde somna före 5. Var riktigt mysigt att vakna upp till att det ösregna också!
Kan inte riktigt fatta att jag börjar skolan om 2 dagar. I en helt ny skola. En helt ny klass. Shit vad rädd jag blev nu när jag skrev ny klass. Jag har ingen aning om vilka som hamnar i min klass. Tänk om jag inte känner nån. Nu cirklar det runt massa tänk om i mitt huvud. Blir nästan rädd för mina egna tankar.
 
 

that's all I have to say so baby can we dance?


I know I don't know you, but I liked to

Please stop...

I wanna feel the sun, the waves, the wind in my face

Går nog inte att förklara hur glad jag är nu! en tant ringde från ålands gymnasium och sa att jag hade en plats på lusse om jag vill ha den. Ofc tacka jag ja! Känns så sjukt bra nu. Det är det här jag velat sen jag fick veta att det fanns skola efter högstadie. och då fick jag alltså veta att jag skulle gå i skolan längre än 9 år som jag då tyckte var pest och pina. tycker nog fortfarande det föresten.. men känner mig sjukt taggad på att börja nu när det är nått som jag verkligen vill. Eftersom jag planerat hela min framtid efter hotell- och restaurang nu så ska jag börja planera om. Eller jag ska fortsätta planera där jag sluta efter att jag fick veta att jag inte hade kommit in på lusse.
egentligen så det värsta är att jag har tagit ett bajsprov helt i onödan. Kommer aldrig kunna släppa det...
Bye Summer
även om jag är taggad på att börja skolan nu så vill jag ändå ha sommarlov i några månader till! :D

we're young right now, so get up right now

Har kollat på lägenheter i stockholm halva dagen för att jag inte har haft någor annat för mig. Hitta typ min första lägenhet! Så fin.
Kök

3.8

det här är så coolt! hitta just en gammal tidningsartikel som handla om att min släkt är släkt med han som designa jultomten!! kommer aldrig kunna släppa det här nu! så sjukt coolt!