anderssonsjosefin.blogg.se

they don't know so it's okey

Inbäddad bildlänk

miss movin' on

Har blivit helt otroligt förkyld! huvudet dunkar, öronen gör ont, näsan rinner och hostar nästan upp mina lungor. somnade vid 5 imorse och vaknade 10. Var en snabbis till sjukhuset för att hämta lite grejer och var via em och mio för att kolla på soffa och säng.
mickey mouse

28 juli

Har blivit helt otroligt förkyld och erica och jag har suttit och gråtit för att våra svenska vänner har åkt! Men om två år ska vi gå till arken med dom! Men nu vet jag inte riktigt vad jag ska göra nu när rockoff är slut. Känns som höst också.
ericas bild från gröna uddens toaletter!

26 juli

Igår tänkte jag inte alls åka in till stan men sen så var det nån som vi känner som var i stan med sin yatch så åkte dit. Efter en stund for jag in till stan med elin och jennifer. Trodde att det skulle bli en tidig och tråkig kväll men träffade tre trevliga svenskar sen så for till gröna udden med dom och hade det trevligt. Även fast jag gjorde bort mig ganska så mycket. Men nu ska jag fixa mig och sen åka in till stan igen för en trevlig kväll!
Facebook

and we danced all night to the best song ever

dör vad snygga alla av dom är!

jag skiter i allt och springer runt på stan ikväll

På hoppade skor, blött hår och blöta kläder, sminket över halva ansiktet, varmt som i en bastu men allt var så värt för att se Nause!
Har haft 3 riktigt bra dagar på rock off nu. Första dagen spåra ur lite och kom hem halv 4. men man är bara ung en gång!
Five of Mr Radar’s artist in the top 50 | Mr Radar Music

baby it's a new day

har haft en sjukt rolig helg med två riktigt fina vänner och några ester! måste säga att ester kan vara riktigt trevliga när dom inte är allt för fulla!



he didn't die, he took the midnight train going anywhere

(╥﹏╥) | via Facebook

13 juli

Har lite panik just nu! först ser jag en huggorm vid stranden och sen seer jag en freaking MUS inne! håller på att skita ner mig! och nu ska jag tydligen ta massa gifter så den dör. varför händer allting när jag är ensam?
 

Cause i've been up all night and showed you all the signs

Var första gången och simma igår och det var det värsta jag gjort i år. Var så sjukt kallt och äckligt.
Medans alla andra i min familj kolla på fotboll åkte jag till småkusinen och spela poker och hade det trevligt.
Och så alla vet så tänker jag åka till öspelen om 2 år! Det är nånting jag SKA göra. vara med på ett öspel.
Geek ∞ | via Tumblr
 

one down two to go

Får sån ångest när jag vaknar 12. Mina dagar har blivit att jag sover till 12, tar roddbåten ut till grannens boj, knyter fast båten och solar med fika, filtar, musik och böcker. Ovh skicka slir röstmeddelanden till massa roliga människor.
Och om det är nån som vill hålla mig sällskap på lördag så säg till! Blir helt 4 ever alone! :(

jag dansar som en idiot och benen blir som tegelsten.










känner att jag ska vara lite snäll och blogg lite för alla som kollar in här lite nu och då. har nya ögon som jag har haft i cirkus 3 veckor nu men typ ingen som aätt dom. sen så skulle harry göra en fläta i mitt hår på midsommar. blev en hästsvans istället. åt världens godaste pancakes på heathrow!