anderssonsjosefin.blogg.se

excange

Åh ni förstår inte ångesten som kommer fram i mig nu. Idag fick alla i lusse ett mejl om att vara utbytesstudent. Vill verkligen åka iväg men vet inte om jag vill fara ett år. Vet inte heller om jag vill åka en sommar. Känns så dumt får då kan jag inte ha sommarjobb och sen så åker man oftast i juni och jag är rädd för att missa one direction konserten. haha töntigt eller?
Men skulle vara så fruktansvärt kul att åka till typ USA i ett år och gå i skola där och bara leva livet ett år och bli super bra på engelska. Skulle också vara roligt att åka nånstans där man pratar spanska och kunna typ flytande spanska. Typ min dröm att kunna prata flytande spanska.
Har läst massa utbytes bloggar ikväll och alla säger att det har varit en av det bästa grejer dom har gjort och ärligt talat varför kan jag inte bara skicka in en ansökan och hoppas på det bästa?
Åh snälla hjälp mig eller nått!
Jennifer - Utbytesstudent USA 13/14 - JENNIFER, 96, GÖTEBORG, UTBYTESSTUDENT I USA 2013/2014

anderssonjosse.tumblr.com

Har inte skrivit här på jätte länge. Men har verkligen ingen ork eller vilja att skriva just nu. Men tycker ni kan kolla in min tumblr där jag är lite mer aktiv åtminstone! :) anderssonjosse.tumblr.com